Som vi har längtat Sverige-Frankrike

Sommar, sol och fotboll står för dörren, U21 hägrar men först ………. FRANKRIKE ska besegras. Det var nära i Paris men nu gäller det, vi ska på plan och på LÄKTAREN visa fransmännen vad som gäller. Grabbarna behöver allt stöd de kan få. Vi fans behöver träna inför U21. Detta kommer bli MAGISKT! Friends Arena kommer koka och det ska inte bara vara #dengulavaggen som möter spelarna utan #denGULAstadion Vi räknar med att fylla läktaren och detta innebär att det blir en samling utöver det vanliga. CampSweden och fotbollsupporter.se bjuder in till en samling som har något för alla. Vi inleder med en supportermatch på Skytteholms IP 14.00 Kom dit! Samlingen kommer vi denna gång att ha tillsammans med Friends Area vid gate 1. http://friendsarena.se/evenemang/vm-kval-sverige-frankrike/#Before Från kl 16.00 samlas vi och börjar ladda! Det kommer att finnas foodtrucks, försäljning , musik, Liveuppträde och uppvärmning av våra egna sångröster. Vi kommer att ha medlemspriser för medlemmar i campsweden så förnya ert medlemskap redan nu eller på plats. EX. 50 cl Carlsberg 50kr ej medlemmar 65kr Campsweden säljer suvenirer till medlemspriser och då vi kör halsduks och BaskerTIFO så missa inte chansen. Både baskrar och halsdukar kommer att finnas för försäljning. OBS på denna samling är det Swish som gäller för suvenirer hos CampSweden OBS

Ny medlemshantering

Hej

 

Vi har nu börjar smyga ingång vårt nya medlemsregister. Bli gärna medlem och meddela oss om det uppkommer frågor. Det är lite mer information att fylla i men det beror på att vi haft brist i informationen för att kunna nå er med information och erbjudande. Nu fylls allt i direkt vid medlemskap.

Är det något som är oklart så kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

http://www.sportadmin.se/hemsida/form/formD.asp?F={CFB61110-E48D-4C47-91D2-F21626F36ECE}

 

Styrelsen i Campsweden via Susanne

Vi drar till Polen

Nu e det dags att återigen skörda U21 framgång. Hjälp oss att hjälpa Håkan att försvara GULDET!

CampSweden och fotbollsupporter.se bjuder in till fotbollsfest!

Vi samlas först i Kielce den 16 /6 där vi ska erövra England. Vikingarna har gjort det förr nu är det vår tur. Matchen spelas kl 18.00 och vi kommer ha en taggad samling innan avgång i gemensam marsch!

Därefter styr vi blickarna till Lublin en stad som vi kommer färga gul! Här kommer vi den 19/6 möta värdlandet Polen 20.45 och vi har en känsla av att denna samling kommer bli något utöver det vanliga. Vill nog säga magisk #dengulavaggen

Vi kommer att stanna i Lublin för ytterligare en magisk samling den 22/6 och ha en midsommaruppladning och kämpa fram 3 poäng mot Slovakien 20.45.

Vi kommer ha gemensam marsch till alla matcherna!!

 

Missa inte att hålla ögonen öppna efter vår midsommarinbjudan som kommer ske för de som är kvar i Lublin midsommarafton. Vi försöker få levererat vår midsommarstång från Olmouluc men i nuläget är det obekräftade uppgifter men firande blir det J innan vi drar vidare till semifinalstaden!

Det kommer även att vara öppna träningar både i Kielce och Lublin. Exakta tider och platser kommer ut när det närmar sig. Båda städerna kommer att bjuda in till fotbollsfest så håll utsikt !!!!!!!!!!!

 

Byte av hemsida , störning med kortbetalning

Vi håller just nu på med underhåll och byte av hemsida vilket påverkar viss funktionalitet. Vi kommer att återkomma med mer info så snart uppdateringen är klar och då kommer vi ha ett supererbjudande till våra befintliga och nya medlemmar.

 

Håll ut och håll er updaterade och vi tackar för ert tålamod

VITRYSSLAND

 

 

Nu KÖR vi!!! 

 

Årets första hemma match! Vilken höst det var, vilken presentation av Janne nu kan vi bara ånga på mot VM! Missa inte att ladda upp ordentligt tillsammans med övriga i gula väggen. Vi samlas åter igen på O´learys och laddar upp från kl. 12.00.  Trevligt sällskap god dricka och underhållning utlovas kom, sjung upp stå upp och ladda inför 3 underbara poäng. Nu ger vi järnet och tänder till både på läktaren och på plan! 

 

Vi samlas på O´Learys i Mall of Scandinavia från 12.00 

 

Specialpris Falcon 50cl för 55sek mot uppvisande av medlemskortet i Camp Sweden i stora baren. 
 
Vi kommer ha live uppträde med Jojje som varit med oss många gånger tidigare både här hemma och vid bortamatcher, missa inte detta.  
 
Souvenirförsäljning sker också på plats av oss! 
 
Återigen ska hjälpa Janne och spelarna att nå VM!! #dengulaväggen ska byggas även på hemmaplan! 

 
Vi står upp för Sverige! 

 

OBS glöm inte att i 70 minuten sjunger vi nationalsången! 

 
/Camp Sweden 

 

 

Slutgiltig kallelse årsmöte 2017

Camp Sweden kallar till årsmöte lördagen den 18:e Februari! Årsmötet kommer att ske på  Clarion Hotel Amaranten, Kungsholmsgatan 31, 112 27 Stockholm, klockan 13:00.

Läs mer: Slutgiltig kallelse årsmöte 2017

© 2013 CampSweden.se    |    Vi står upp för Sverige!    |    Kontakta oss här »
Producerad av Webbyrån Teveo