MIDSOMMARFIRANDE

Missa inte 13.00 Idag midsommarafton !!!! svenskt midsommarfirande i LUBLIN. I parken bredvid gamla stan. Vi gjorde det i Tjeckien , vi gör det igen SVENSKA FANS!!!!! 

 

På med sverigekläder och kom dit! 

SAMLINGSINFO Polen

SAMLINGSINFO
 
Under EM i polen så kommer Camp Sweden och Supporterklubben att vara på plats 
 
 - 16 juni inför Sverige-England, samlingsplats från 11.00 : Rynek, Kielce Supportermarsch avgår  16.00 
 
Supporterklubben lämnar ut biljetter 16 juni i ett tält på gatan Lésna som ligger i anslutning till huvudgatan (12-17  biljettutlämningen håller öppet till 17.00 ifall det skulle vara några eftersläntrare. 
Dryck och mat kommer finnas på kringliggande restauranger och krogar. 
 
- 19 juni inför Polen-Sverige, Samlingsplats: Old town, Lublin: Camp Sweden och Supporterklubben är på plats med information, biljettutlämning och souvenirförsäljning från 11.00. 
 
Dryck och mat kommer finnas på kringliggande restauranger och krogar. 
 
- 22 juni inför Slovakien-Sverige, Old town, Lublin: Camp Sweden och Supporterklubben är på plats med information, biljettutlämning och souvenirförsäljning från 11.00. Dryck och mat kommer finnas på kringliggande restauranger och krogar.
 
 
 
Biljettutlämning Lublin Wacława Bajkowskiego 1. ni kommer se ett stort gult tält (vid rådhuset 12-19) matchdagar ) Övriga tider se info från fotbollsupporter via mail/hemsida
 
(Glöm inte midsommarfirndet på midsommar afton!!

SVERIGE-FRANKRIKE

SVERIGE -FRANKRIKE visst känns det lite som dagen före julafton? Det är nära nu och den är SÅ viktigt den här matchen. Imorgon är Friends Arena fullsatt och vi har även tagit höjd för att göra en rejäl samling. Nu är även hålltiderna klara så nu jäklar!!!!!! ( och ja det finns starköl, ska vi göra en Tjeckien (U21) och tömma baren? )
SAMLINGSINFO
Ni hittar dit genom att använda trappan vid Quality Hotel på arenans östa sida. Det kommer finnas skyltning och vägvisare om det... skulle vara problem att hitta.

Vi vill trycka på att MAT finns på plats genom olika food trucks och DRYCK hittar ni i baren!

Hålltider:
16.00 Supportersamlingen öppnar
16.30 Uppladdning med band på scenen
17.30 Genomgång tabelläge och vägen till VM
17.45 Band på scen
19.00 Tom Prahl är på scen och berättar lite om Frankrike och förberedelserna under veckan
19.15 Band på scen
19.50 Jesper Blomqvist på scen för en intervju
20.00 Sista beställningen
20.30 Supportersamlingen stänger
Nu laddar vi för fredag och matchdag!

Som vi har längtat Sverige-Frankrike

Sommar, sol och fotboll står för dörren, U21 hägrar men först ………. FRANKRIKE ska besegras. Det var nära i Paris men nu gäller det, vi ska på plan och på LÄKTAREN visa fransmännen vad som gäller. Grabbarna behöver allt stöd de kan få. Vi fans behöver träna inför U21. Detta kommer bli MAGISKT! Friends Arena kommer koka och det ska inte bara vara #dengulavaggen som möter spelarna utan #denGULAstadion Vi räknar med att fylla läktaren och detta innebär att det blir en samling utöver det vanliga. CampSweden och fotbollsupporter.se bjuder in till en samling som har något för alla. Vi inleder med en supportermatch på Skytteholms IP 14.00 Kom dit! Samlingen kommer vi denna gång att ha tillsammans med Friends Area vid gate 1. http://friendsarena.se/evenemang/vm-kval-sverige-frankrike/#Before Från kl 16.00 samlas vi och börjar ladda! Det kommer att finnas foodtrucks, försäljning , musik, Liveuppträde och uppvärmning av våra egna sångröster. Vi kommer att ha medlemspriser för medlemmar i campsweden så förnya ert medlemskap redan nu eller på plats. EX. 50 cl Carlsberg 50kr ej medlemmar 65kr Campsweden säljer suvenirer till medlemspriser och då vi kör halsduks och BaskerTIFO så missa inte chansen. Både baskrar och halsdukar kommer att finnas för försäljning. OBS på denna samling är det Swish som gäller för suvenirer hos CampSweden OBS

Ny medlemshantering

Hej

 

Vi har nu börjar smyga ingång vårt nya medlemsregister. Bli gärna medlem och meddela oss om det uppkommer frågor. Det är lite mer information att fylla i men det beror på att vi haft brist i informationen för att kunna nå er med information och erbjudande. Nu fylls allt i direkt vid medlemskap.

Är det något som är oklart så kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

http://www.sportadmin.se/hemsida/form/formD.asp?F={CFB61110-E48D-4C47-91D2-F21626F36ECE}

 

Styrelsen i Campsweden via Susanne

Vi drar till Polen

Nu e det dags att återigen skörda U21 framgång. Hjälp oss att hjälpa Håkan att försvara GULDET!

CampSweden och fotbollsupporter.se bjuder in till fotbollsfest!

Vi samlas först i Kielce den 16 /6 där vi ska erövra England. Vikingarna har gjort det förr nu är det vår tur. Matchen spelas kl 18.00 och vi kommer ha en taggad samling innan avgång i gemensam marsch!

Därefter styr vi blickarna till Lublin en stad som vi kommer färga gul! Här kommer vi den 19/6 möta värdlandet Polen 20.45 och vi har en känsla av att denna samling kommer bli något utöver det vanliga. Vill nog säga magisk #dengulavaggen

Vi kommer att stanna i Lublin för ytterligare en magisk samling den 22/6 och ha en midsommaruppladning och kämpa fram 3 poäng mot Slovakien 20.45.

Vi kommer ha gemensam marsch till alla matcherna!!

 

Missa inte att hålla ögonen öppna efter vår midsommarinbjudan som kommer ske för de som är kvar i Lublin midsommarafton. Vi försöker få levererat vår midsommarstång från Olmouluc men i nuläget är det obekräftade uppgifter men firande blir det J innan vi drar vidare till semifinalstaden!

Det kommer även att vara öppna träningar både i Kielce och Lublin. Exakta tider och platser kommer ut när det närmar sig. Båda städerna kommer att bjuda in till fotbollsfest så håll utsikt !!!!!!!!!!!

 

© 2013 CampSweden.se    |    Vi står upp för Sverige!    |    Kontakta oss här »
Producerad av Webbyrån Teveo