I början på september kunde vi äntligen samlas för ett styrelsemöte. Denna vår har varit annorlunda även för oss som arbetar för att få till dessa härliga samlingar som på videon. (Paris 2019)

Styrelsemötet föll under 4 – 6 september med start hos Svenska Fotbollförbundet där vi fick information om läget inför kommande EM 2021. Vi hoppas alla att denna pandemi har en utveckling som ger oss möjlighet att se fotboll live sommaren 2021. För biljetter hänvisar vi till SvFF hemsida.

Under helgen tog vi upp många punkter som berör er medlemmar och mycket nytt är i gång så håll utkik bland annat på shoppen. https://www.supportex.se/sv/campsweden/

Styrelsemedlemmar har tagit fram olika förslag på tifon som är tänka inför EM. Det är något som uppskattas av er medlemmar i Camp Sweden, likaså tänker vi lägga mer engagemang i våra samlingar. Därför bjöd vi in Johannes och Alexis som ni hör på våra samlingar och under matcherna. Klackens stolthet och ledare som vi uppskattar att vi har, och som vi tar hand om. Nya trummor och tillbehör tycker vi är viktigt och rent arbetsmiljömässigt vettigt att ha. De trummar och styr timvis och visst vill vi ha dem på plats?!

Vad gäller planerna för kommande EM 2021 i Bilbao och Dublin gäller tills vidare. Vi kommer enbart att justera med en dag, efter UEFAs schema. Så håll ut och ha hopp på att vi i juni 2021 kan ha ett vackert gult hav i en pandemifri Europa.

Vi jobbar vidare för er och tack för din medlemskap som bidrar till möjligheter för härliga supporter samlingar!

Lördag 5 september möte 09.00-17.30
Efter en lång och givande dag kunde vi ta på oss gula tröjor, se fotboll tillsammans och njuta av en god matbit.
Självklart sjöng vi ”kanna på kanna på”.