Engagemang och medlemsavgifter behövs NU!

  • Brist på styrelsemedlemmar för 2024 och försämrad ekonomi kommer innebära konsekvenser. Vi hade hoppats på några nya hungriga styrelsemedlemmar men nu visar det sig att valberedningen inte fått in en enda intresseanmälan. I dagsläget är ni ungefär 20 000 personer som följer Camp Sweden och nu behöver det kraftsamlas för att föreningen ska kunna leva vidare med en komplett styrelse. Du behöver engagera dig!
  • För Camp Sweden ser det också mörkt ut på inkomstsidan. Även om vi är en ideell förening så finns löpande omkostnader som ska betalas. Vi är beroende av medlemsavgifter och inkomster vilket vi ser är en självklarhet hos er under mästerskapsår. Men i år måste du också stötta Camp Sweden genom att fortsätta vara medlem och betala medlemsavgiften för 2024 för att kassan är tom! Vi står annars inför frågan hur Camp Sweden ska kunna överleva 2024. 
  • Bli medlem och kom på vårt medlemsmöte och gör din röst hörd! I år firar vi 20 år som förening och vårt mål är att kunna fira tillsammans med er i höst. Det blir en stor härlig tillställning där en hel del överraskningar väntar. Som läget är nu kanske det bli det sista stora eventet som Camp Sweden gör om vi inte får in nya styrelsemedlemmar och fler medlemmar. Vi i nuvarande styrelsen hoppas att du stöttar oss i med och motgång så att vi kan fortsätta ytterligare flera år framöver. 

Lämna en kommentar