Medlemsskap

Varför medlem?

Camp Sweden är en ideell förening som drivs av engagerade supportrar. Allt arbete sker utan ersättning och på vår fritid.

Vårt mål är att svenska supportrar skall få underbara minne från matcherna.

Vi jobbar framförallt med att hitta samlingsplatser, skapa tifo och marscher.

Allt detta kräver tid och ibland pengar. Vi får INGA bidrag eller ersättning på annat sätt än det vi får in på medlemsavgifter och souvenirförsäljning.

Tiden vi lägger ner gör vi med glädje, när vi får feedback från er att ni haft underbara dagar i samband med match. När vi hör andra fans prata om oss #dengulaväggen så är det belöning nog. Men när det kommer till de saker som faktiskt kostar pengar så behöver vi ert stöd.

Under stora mästerskap såsom Ukraina, Frankrike m.fl. så har vi inte resurserna att lösa något själv och då väljer vi att samarbeta med olika partners för att lyckas  få till boende och transporter under hela mästerskapen.

Vi önskar alltid att fler bidrar ju fler vi är desto bättre blir det men om inte annat, visa ditt stöd genom att bli medlem. Är du redan medlem men känner att du vill skänka en slant till vår tifokassa så Swisha 123 188 47 58 märkt Tifo.

Biljetter till våra matcher hanteras av fotbollsförbundet och inte av oss Vårt fokus är på och omkring matchen!MEDLEMSKAP

Går det att betala för hela familjen i en betalning?

Ja. Maila in namn + adress till campsweden@campsweden.se om ni vill köpa familjemedlemskap.
Familj = 2 vuxna och 3 barn/ungdom 500 kr/år (folkbokförda på samma adress)

Medlemskapsåret i Camp Sweden är numera från den 1/1 till och med den 31/12 varje år och medlemsavgiften är 200:-. 
Efter att innestående medlemsår gått ut kan vi komma att spärra konton från inloggning på CampSweden.se. Se därför till att betala avgiften i god tid.

Hur förlänger jag mitt medlemskap?
Du som redan har ett användarkonto på CampSweden.se kan förlänga ditt medlemskap genom att logga in och betala

Medlemsnummer
Camp Sweden använder inte längre medlemsnr. Om du letar medlemsnummer till din UEFA-ansökan för biljetter så är det inte medlemsnummer hos Camp Sweden som avses utan det är medlemsnummer hos fotbollsupporter.se som är officiell fan club.


Hur blir jag ny medlem?

Klicka på länken nedan

https://apply.cardskipper.se/n6l