Camp Sweden söker DIG till vår styrelse….

Nu är det dags igen. Inför årsmötet söker valberedningen nu fler eldsjälar som vill vara med och driva arbetet med svensk supporterkultur framåt.

Känner du dig taggad eller vet någon som skulle vara intresserad? Meddela valberedningen på valberedningen@campsweden.se, senast den 7/1-24!

Vad kan du förvänta dig?

  • Ingen ekonomisk ersättning, då vi är en ideell förening
  • Kvällsarbete
  • Hektiska matchdagar
  • Möjlighet att påverka svensk supporterkultur på ett positivt sätt
  • Men framförallt en fantastisk gemenskap. Kärlek från supportrar både svenska och utländska.

Men praktiskt vad innebär det?

Styrelsen i Camp Sweden är ganska operativ. På både hemma och bortamatcher anordnar vi samlingar, där vi säljer merch såsom halsdukar, mössor, tröjor med mera. Mellan matcherna ses vi regelbundet, digitalt och fysiskt, där vi planerar våra aktiviteter framåt, både på lång och kort sikt. Vi driver även supportrarnas frågor mot SvFF och vi fångar upp saker som kan förbättras eller förändras. Du får gärna vara driven och intresserad av dessa frågor och vi ser gärna att du regelbundet går/åker på matcher. Vi närvarar på både herr- och dammatcher. Vi ser fram mot ditt mail och beskriv gärna dina tankar kring detta.

Läs mer under menyn ”Om Camp Sweden” och på våra andra sociala medier kan du se vad vi bidrar med till supporterkulturen:

Valberedningen!

valberedningen@campsweden.se,

Lämna en kommentar