Årskrönika från styrelsen

2023 är snart över, ett fotbollsår som inte slutade riktigt som vi önskat på flera plan.

Ett mycket svagt EM-kval av herrlandslaget gjorde att vi tyvärr missar den givna festen i Tyskland nästa år. Det gör ont i våra hjärtan och är samtidigt riktigt jobbigt för oss Camp Sweden som ideell förening då vi ekonomiskt behöver mästerskapen för att ha resurser till våra arrangemang. Men vi ser ljust på framtiden och är nyfikna på vad den nya förbundskaptenen kan hitta på. Vi vill ju så gärna få åka på mästerskap igen.

Damerna bjöd på underhållning på andra sidan jordklotet i VM och slutade på en fin 3:dje plats och Sverige klev upp som 1:a på världsrankningen om än för en kort period då kvalet till OS 2024 gick åt skogen, så ingen resa till Paris heller.

Matchen mot Belgien i Bryssel den 16 oktober är nog ingen som kommer glömma. Det ofattbara som inte ska hända händer. Vi mister 2 av våra blågula supportrar i en terrorattack, vansinnigt! Patrick och Kent kommer för alltid vara en del av oss supportrar och de är med oss när vi drar på oss landslagströjorna igen. Vi hoppas också att Pelle orkar, vill och kan komma tillbaka till oss på samlingarna och läktaren. 

Vad ser vi fram emot nu? Jo 2024 firar Camp Sweden 20 år som ideell förening det ni! Och självklart planerar vi för ett ordentligt firande med er, så håll koll på vad som dyker upp i framtiden.
Det blir också träningslandskamper för herrarna, en i mars och en i juni och damerna har playoff i februari mot Bosnien-Hercegovina för att hålla sig kvar i A- divisionen i Nations Leauge. Hoppas vi ses på någon av dessa matcher, för sugen på fotboll är vi allihop.

Styrelsen vill passa på att tacka för det gångna året, för att ni kommer på våra samlingar, går med i våra marscher och skapar stämning med hjälp av våra och sektion 101´s tifon. Vi hoppas också på att få se just dig som medlem nästa år så vi kan fortsätta vara supporterföreningen camp Sweden i 20 år till!

Ta hand om er!

God jul och gott nytt år önskar
Susanne, Lindha, David, Åsa, Maria, Malin, Matilde och Henrietta

Lämna en kommentar