Camp Sweden styrelsen

Här kan du läsa om oss som arbetar i föreningen Camp Sweden. Många av oss har varit med länge och andra är nykomlingar men oavsett längden i styrelsen så har vi alla något att bidra med för att föra framåt föreningens fokus som är att vår supporterläktare, samlingar och våra sociala plattformer är schyssta, upplevelserika och att sprida ren fotbollsglädje. Vi jobbar för er medlemmar och för att vi brinner för svensk sport.

💙💛

Jag älskar fotboll och allt runtomkring från knattelag till seniorfotboll i landslaget. Jag har följt landslagen sen 2008 live och försöker åka på så många matcher jag bara kan. Känslan kring landslaget och engagemanget hos de svenska supportrarna är en drivkraft i mitt arbete i Camp Sweden. Vilken kärlek. Även innan jag blev engagerad i föreningen så var jag på många samlingar och event och de upplevelserna bär jag med mig fortfarande. En av de bästa upplevelserna var när flera 100 svenska fans besökte Thermale Spa” i Budapest 🇸🇪👌 eller som när kanalbåtarna i Amsterdam körde skytteltrafik med svenska fans anordnat av Camp Swedens egna kapten. Jag har tre vuxna barn, hund, villa och make 💙💛 Civilt jobbar jag som IT-chef i en mellan kommun i södra Sverige. /Susanne

Ordförande

Kärleken till fotbollen har jag ärvt av min far som har rötter i ett sydamerikanskt land, där fotbollen oftast går före det mesta 😃. Jag spelade fotboll som barn, ungdom och var högerback men idag ägnar jag mera tid åt löpning och gym. Mina bästa fotbollsminnen går tillbaka till 1994, då vi grävde guld i USA. Jag var tonåring och älskade Henke Larsson. Mina vänner glömmer nog aldrig heller alla de tårar jag föll av glädje. En sommar med ett starkt lag och jag lovade mig själv att när jag bli vuxen så skulle jag uppleva åtminstone ett VM live. ⚽️ Det har blivit både VM och EM live sedan dess och idag försöker jag delta så mycket jag kan. 2018 och 2019 bjöd på fantastiska världsmästerskap i herr- och damfotboll och är upplevelser som är oslagbara och jag lägger till även dem bland mina bästa minnen. ⚽️ Civilt arbetar jag som grundskolelärare och undervisar i språk. Jag är också författare, till fotbollsboken ”Vi är Sverige” som publicerades i april 2019 . 💙💛 /Gabriella

Ledamot, sekreterare

Jag har ett stort idrottsintresse där jag bland annat har en examen innehållande programmet Management in Sport and Recreation. Jag drivs av att engagera mig i olika frågor/projekt, ideellt har jag lagt mycket tid inom Röda Korset.  År 2017 var jag på mina två första herr bortamatcher. förutom mästerskap. Jag kom med bussen från Bukarest (jag reser ofta innan/stannar kvar efter, matchen för att utforska staden/landet) till Bulgarien och minns att jag var nervös för vad som väntade. Såhär efteråt minns jag marschen på Sofias gator innan matchen och hur vi i Vitryssland kämpade med att få mat på restaurangerna när knappt någon pratade engelska. Jag minns hur jag blev välkomnad och hur roligt vi hade. Jag är 34 år och uppvuxen i Kristinehamn men bor sedan år 2015 i Stockholmsområdet, där jag jobbar som projektekonom. /Daniel

Ledamot

Finns inte så mycket som slår upplevelserna före, under och oftast efter (vid bra resultat 🙂!) landskamperna med fotbollslandslagen! Glädjen förväntningarna, spänningen, festen och inte minst gemenskapen att vara så många tillsammans med ett gemensamt intresse är stort! Camp Sweden gör ett fantastiskt arbete för att få till en fest runt varje match. Och jag blev riktigt glad när jag fick förfrågan att delta i Camp Swedens styrelse. Det känns riktigt roligt och spännande att få vara del i ett kul, kreativt och bra supportergäng och försöka utveckla Camp Sweden, med det jag kan bidra med. Jag har en bakgrund i fotbollen med spel i lägre divisioner ”förr i tiden”. Gick tränarutbildning, steg 2 och hade en del uppdrag i Sollentuna där jag bor. Numer inbiten supporter i klubbfotboll och i landslagets matcher. Är idag pensionär efter ett långt arbetsliv på Stockholms Universitet med ansvar för geografiutbildningen där. Van att arbeta i olika organisationer, med utvecklingsarbeten och styrelseuppdrag. Har även volontäruppdrag med Frivilliga resursgruppen i Sollentuna att bistå kommunen i samband med risk, hot och olyckor vid extraordinära händelser. /Anders

Ledamot

Jag har under hela mitt liv varit en föreningsmänniska, i min ungdom som aktiv i handbolls- och fotbollsföreningar i Halmstad. Givetvis även som ledare i idrottsföreningar när man själv hade barn som skolades in i den fantastiska gemenskapen som där skapas. Mitt engagemang i Camp Sweden kom till i,samband med EM i Kiev 2012. Då som volontär på den historiska ö-campen med Ingo Söderlund och  David Forsbergs ledning. Den otroliga glädje och gemenskap som supportrarna där spred blev startskottet för mitt framtida engagemang i Camp Sweden. 
Har fått därefter fått uppleva denna fantastiska blågula stämningen flera flera gånger både på hemma- som på bortamatcher runtom i världen med Camp Sweden och supportrarna på många camper, samlingar, marscher och inte minst på läktaren. De svenska supportrarna är som en enda stor blågul familj. Camp Swedens aktiviteter skapas så ALLA ska känna sig välkomna, oavsett ålder eller kön!
Hittar ni en blågul supporter med landslagströja med texten: ”Frisk men inte helt 100” ja då har ni hittat mig. Göran Frisk, pigg 68-åring”. /Göran


Lindha

Vice ordförande


Åsa

Ledamot


Linda

Ledamot


Björn

Ledamot


Du når oss på campsweden@campsweden.se