Vi jobbar för fullt och är under uppbyggnad av vår hemsida….

Jag älskar fotboll och allt runtomkring från knattelag till seniorfotboll i landslaget. Jag har följt landslagen sen 2008 live och försöker åka på så många matcher jag bara kan. Känslan kring landslaget och engagemanget hos de svenska supportrarna är en drivkraft i mitt arbete i Camp Sweden. Vilken kärlek. Även innan jag blev engagerad i föreningen så var jag på många samlingar och event och de upplevelserna bär jag med mig fortfarande. En av de bästa upplevelserna var när flera 100 svenska fans besökte Thermale Spa” i Budapest 🇸🇪👌 eller som när kanalbåtarna i Amsterdam körde skytteltrafik med svenska fans anordnat av Camp Swedens egna kapten  
 Jag har tre vuxna barn, hund, villa och make
💙💛 Civilt jobbar jag som IT-chef i en mellan kommun i södra Sverige. /Susanne


Har fotboll i blodet! Både spelat och dömt fotboll under uppväxten för att sedan när man fick egna barn bli ungdomstränare i ca 10 år. Första bortaresan med Landslaget var VM 2006 i Tyskland och det är väl i Berlin som jag har 2av mina bästa fotbollsminnen. Vinsten mot Paraguay i VM och den makalösa nationalsången som inledde matchen. Samt 4-4 matchen mot Tyskland (herregud säger jag bara😃). Älskar hela grejen med Samling och marsch till arenan matchdagen. Brinner lite extra för det. Civilt arbetar jag som AV-tekniker och har fru och barn. Hund , katt och villa. Mer medel Svensson än så blir det inte 😂. 💛💙⚽️ /Henrik


Kärleken till fotbollen har jag ärvt av min far som har rötter i ett sydamerikanskt land, där fotbollen oftast går före det mesta 😃. Jag spelade fotboll som barn, ungdom och var högerback men idag ägnar jag mera tid åt löpning och gym. Mina bästa fotbollsminnen går tillbaka till 1994, då vi grävde guld i USA. Jag var tonåring och älskade Henke Larsson. Mina vänner glömmer nog aldrig heller alla de tårar jag föll av glädje. En sommar med ett starkt lag och jag lovade mig själv att när jag bli vuxen så skulle jag uppleva åtminstone ett VM live. ⚽️ Det har blivit både VM och EM live sedan dess och idag försöker jag delta så mycket jag kan. 2018 och 2019 bjöd på fantastiska världsmästerskap i herr- och damfotboll och är upplevelser som är oslagbara och jag lägger till även dem bland mina bästa minnen. ⚽️ Civilt arbetar jag som grundskolelärare och undervisar i språk. Jag är också författare, till fotbollsboken ”Vi är Sverige” som publicerades i april 2019 . 💙💛 /Gabriella


Jag har ett stort idrottsintresse där jag bland annat har en examen innehållande programmet Management in Sport and Recreation. Jag drivs av att engagera mig i olika frågor/projekt, ideellt har jag lagt mycket tid inom Röda Korset.  År 2017 var jag på mina två första herr bortamatcher. förutom mästerskap. Jag kom med bussen från Bukarest (jag reser ofta innan/stannar kvar efter, matchen för att utforska staden/landet) till Bulgarien och minns att jag var nervös för vad som väntade. Såhär efteråt minns jag marschen på Sofias gator innan matchen och hur vi i Vitryssland kämpade med att få mat på restaurangerna när knappt någon pratade engelska. Jag minns hur jag blev välkomnad och hur roligt vi hade.

Jag är 34 år och uppvuxen i Kristinehamn men bor sedan år 2015 i Stockholmsområdet, där jag jobbar som projektekonom. /Daniel


Jag har under hela mitt liv varit en föreningsmänniska, i min ungdom som aktiv i handbolls- och fotbollsföreningar i Halmstad. Givetvis även som ledare i idrottsföreningar när man själv hade barn som skolades in i den fantastiska gemenskapen som där skapas. Mitt engagemang i Camp Sweden kom till i,samband med EM i Kiev 2012. Då som volontär på den historiska ö-campen med Ingo Söderlund och  David Forsbergs ledning. Den otroliga glädje och gemenskap som supportrarna där spred blev startskottet för mitt framtida engagemang i Camp Sweden. 
Har fått därefter fått uppleva denna fantastiska blågula stämningen flera flera gånger både på hemma- som på bortamatcher runtom i världen med Camp Sweden och supportrarna på många camper, samlingar, marscher och inte minst på läktaren. De svenska supportrarna är som en enda stor blågul familj. Camp Swedens aktiviteter skapas så ALLA ska känna sig välkomna, oavsett ålder eller kön!

Hittar ni en blågul supporter med landslagströja med texten: ”Frisk men inte helt 100” ja då har ni hittat mig. Göran Frisk, pigg 68-åring”. /Göran