Varför medlem?

Camp Sweden är en ideell förening som drivs av engagerade supportrar. Allt arbete sker utan ersättning och på vår fritid.

Vårt mål är att svenska supportrar skall få underbara minne från matcherna.

Vi jobbar framförallt med att hitta samlingsplatser, skapa tifo och marscher.

Allt detta kräver tid och ibland pengar. Vi får INGA bidrag eller ersättning på annat sätt än det vi får in på medlemsavgifter och souvenirförsäljning.

Tiden vi lägger ner gör vi med glädje, när vi får feedback från er att ni haft underbara dagar i samband med match. När vi hör andra fans prata om oss #dengulaväggen så är det belöning nog. Men när det kommer till de saker som faktiskt kostar pengar så behöver vi ert stöd.

Under stora mästerskap såsom Ukraina, Frankrike m.fl. så har vi inte resurserna att lösa något själv och då väljer vi att samarbeta med olika partners för att lyckas  få till boende och transporter under hela mästerskapen.

Vi önskar alltid att fler bidrar ju fler vi är desto bättre blir det men om inte annat, visa ditt stöd genom att bli medlem. Är du redan medlem men känner att du vill skänka en slant till vår tifokassa så Swisha 123 188 47 58 märkt Tifo.

Lämna en kommentar