Äntligen! Vi drar till Polen !

Nu  drar vi till Polen

Nu e det dags att återigen skörda U21 framgång. Hjälp oss att hjälpa Håkan att försvara GULDET!

CampSweden och fotbollsupporter.se bjuder in till fotbollsfest!

Vi samlas först i Kielce den 16 /6 där vi ska erövra England. Vikingarna har gjort det förr nu är det vår tur. Matchen spelas kl 18.00 och vi kommer ha en taggad samling innan avgång i gemensam marsch!

Därefter styr vi blickarna till Lublin en stad som vi kommer färga gul! Här kommer vi den 19/6 möta värdlandet Polen 20.45 och vi har en känsla av att denna samling kommer bli något utöver det vanliga. Vill nog säga magisk #dengulavaggen

Vi kommer att stanna i Lublin för ytterligare en magisk samling den 22/6 och ha en midsommaruppladning och kämpa fram 3 poäng mot Slovakien 20.45.

Vi kommer ha gemensam marsch till alla matcherna!!

Missa inte att hålla ögonen öppna efter vår midsommarinbjudan som kommer ske för de som är kvar i Lublin midsommarafton. Vi försöker få levererat vår midsommarstång från Olmouluc men i nuläget är det obekräftade uppgifter men firande blir det J innan vi drar vidare till semifinalstaden!

Det kommer även att vara öppna träningar både i Kielce och Lublin. Exakta tider och platser kommer ut när det närmar sig. Båda städerna kommer att bjuda in till fotbollsfest så håll utsikt !!!!!!!!!!!

Lämna en kommentar