Styrelsemöte Stockholm april 2024

Den 20/4 samlades styrgruppen i Stockholm för det första fysiska mötet efter årsmötet i februari. Vi vill gärna dela med oss av de övergripande besluten i en sammanfattning.

Ekonomi – Ann Ekstrand kom och berättade om det ekonomiska läget. De år där större mästerskap inte spelas märker vi en minskning av vårt ekonomiska resultat. Flera förslag och insatser för att förbättra situationen togs fram.

Fokus generellt under hela dagen var på hur vi kan skapa mervärde för att attrahera fler medlemmar. Flera spännande idéer kom fram och en arbetsgrupp sattes ihop som kommer arbeta vidare med förslagen.

Därefter gick vi igenom statusen i vår web-shop och lager. Letar du efter sommarkläder? Kolla in vårt utbud av shorts, t-shirts, sockar, kalsonger, solhattar, badlakan och kepsar här: Camp Sweden (campswedenshop.se) Vi tog fram förslag på kommande kampanjer och diskuterade förändringar i sortimentet.

Camp Sweden har flera viktiga relationer som vi ska värna om och ha täta dialoger med. För att fortsätta skapa den allra bästa upplevelsen för er supportrar så vill vi säkerställa att hela processen flyter på. Nya ansvariga för respektive kontakt tillsattes och flera lära-känna-möten har redan bokats in.

Vi beslutade att göra ett omtag kring våra sociala medier. Vi kommer också gå igenom våra bakomliggande tekniska tjänster för att se om de kan utvecklas med ny funktionalitet eller andra smarta lösningar. Ni kommer förhoppningsvis märka förbättringar under året på hemsida, Facebook, Instagram, Twitter samt Youtube.

Dessutom planerade vi in årets alla (kända) matcher och vi har nu 6 samlingar fram till juni och 6 samlingar inbokade under hösten. Liksom tidigare har vi minst en från styrelsen på plats på varje match. Det är inte alltid att det räcker, så är du intresserad av att bli volontär och hjälpa till så hör av dig till någon av oss i styrelsen. Det är mycket som ska fixas både innan, under och efter en samling och du kan säkert bidra!

Vi har också en festkommitté som arbetar intensivt med planeringen av vårt 20-årsjubileum. Den kvällen vill du inte missa och vi kommer snart börja släppa mer information!

Hela styrelsen önskar dig en trevlig vår och hoppas att vi ses på några av våra samlingar framöver. Uppdatering av evenemangen sker löpande på Facebook när tider och lokaler är spikade! Här kan du bli medlem: Cardskipper – Application

Lämna en kommentar