Vanliga frågor

Byte av hemsida , störning med kortbetalning

Vi håller just nu på med underhåll och byte av hemsida vilket påverkar viss funktionalitet. Vi kommer att återkomma med mer info så snart uppdateringen är klar och då kommer vi ha ett supererbjudande till våra befintliga och nya medlemmar.

 

Håll ut och håll er updaterade och vi tackar för ert tålamod

Medlemskap

Hej

 

Vi har nu börjar smyga ingång vårt nya medlemsregister. Bli gärna medlem och meddela oss om det uppkommer frågor. Det är lite mer information att fylla i men det beror på att vi haft brist i informationen för att kunna nå er med information och erbjudande. Nu fylls allt i direkt vid medlemskap.

Är det något som är oklart så kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

http://www.sportadmin.se/hemsida/form/formD.asp?F={CFB61110-E48D-4C47-91D2-F21626F36ECE}

 

Styrelsen i Campsweden via Susanne

 

Smyglansering medlemssystem

Hej

 

Nu vill vi testa vår medlemshantering och har ni klurat på att bli medlemmar så vore detta ett mycket bra läge. Vi kommer senare att lansera den nya hemsidan men vi tar det ett steg i taget. Klicka gärna in , bli medlem och stötta oss inför sommarens händelser

http://www.sportadmin.se/hemsida/form/formD.asp?F={CFB61110-E48D-4C47-91D2-F21626F36ECE}

 

TACK för ert stöd

Styrelsen i

CAMPSWEDEN

 

Tifo

 

Visst är landslaget värt ett rejält tifo?

Har du någon gång sett de mäktiga läktararrangemangen på fotbollsmatcher i Italien, Spanien och även Sverige? Då har du sett tifo! Tifo är ett sätt för supportrar att visa hur mycket de uppskattar sina lag, att peppa dom precis innan en viktig match, och även att kanske få bidra med några få poäng varje säsong. Tifo är väldigt vackert att se på och uppskattas stort av både spelare, ledare och publik. Tifo finns i många olika former, det vanligaste idag är att man använder sig av mosaik, creprullar, konfetti, ballonger, pyroteknik och flaggor, ibland var för sig men även i kombinationer. De här storslagna arrangemangen formar oftast ett ord, ett nummer eller något annat som bär med sig ett budskap bundet till laget, endast fantasin sätter gränserna för hur ett tifo ska se ut. Ordet tifo är egentligen en förkortning av ordet tifosi som på italienska betyder supporter. Tifo har varit väldigt stort i sydeuropa i flera decennier men på senare år så har det spridit sig upp över Europa och blivit väldigt populärt i de nordligare länderna. Våra svenska arrangemang kan kanske inte direkt jämföras med de italienska, men vi har i alla fall kommit igång och de svenska arrangemangen blir bättre och bättre för var gång.
(Hämtat från www.tifo.se)


Tidigare har tifo varit något som klubblagen jobbat med men visst borde Camp Sweden också kunna fixa häftiga tifon på landskamperna! ?Under 2005 gjordes de första trevande försöken, bl.a. genom ett plastrulletifo på Maltamatchen i juni 2005, ett arktifo på Råsundas norra stå under Sverige-Bulgarien samt ett större kaostifo med megaflaggor under den avslutande matchen mot Island i oktober 2005.
Inför träningsmatchen mot Finland på Ullevi hade vi återigen ett "plastrulletifo" och inför Chile matchen så körde vi med kaostifo (konfetti, megasize-flaggor och creeperullar).
Under VM hade vi innan matchen mot Trinidad, ett creepe-tifo och innan Paraguaymatchen ett flagg-tifo.
Det bästa med VM-matcherna var ju dock självklart sången.
Det är svårare än man tror att ordna ett tifo på ett mästerskap eftersom att alla sitter utspridda och man får inte komma in på arenan dagen innan och rigga tifot.
Bilder på några av våra tifon finns längre ner på den här sidan.

CampSwedens Tifogrupp behöver bli större för att vi ska kunna ordna riktigt stora och mäktiga tifon.
Kanske vill du hjälpa till och planera och arrangera tifo?

Kontakta Camp Sweden här!

 

Camp Sweden satsar på att ge vårt landslag rejäla tifon i framtiden. För att dessa ska bli verklighet så krävs att vi tillsammans bidrar med en slant. Skulle hälften av medlemmarna bidra med hundra kronor skulle vi kunna ha tifo i många matcher framöver så mycket betyder varje bidrag. Så, nästa gång ni betalar räkningarna, titta efter om ni inte kan avvara en peng till CampSweden. Bankgiro-nummer: 351-9055   Skriv TIFO i informationsrutan

Just nu:
Laddar vi inför kommande landskamper. Mer info kommer på startsidan, håll utkik!

Bankgiro-nummer: 351-9055   Skriv TIFO i informationsrutan

På detta nummer ber vi alla att sätta in några hundra och på så sätt bidra till mäktiga Tifon!

Inför matchen mot Ukraina i EM-premiären den 11 juni 2012 hade Camp Sweden ett Tifo på den svenska sektionen. 

Camp Swedens största tifo någonsin arrangerades i superderbyt mot Danmark i kvalet till EM 2008. Några helger innan match ställde många frivilliga upp och satte ihop 4150 flaggor som kvällen före matchen lades ut på Råsundas norra läktare. Resultatet blev väldigt lyckat och det dyraste tifot någonsin blev också det absolut bästa!

Camp Swedens första Tifo någonsin mot Malta på Ullevi. Detta var under kvalet till Fotbolls VM i Tyskland 2006.

CampSweden andra riktiga tifo någonsin blev ett mycket lyckat sådant. Matchen var den sista i VM-Kvalet i oktober 2005 mot Island på Råsunda. CampSweden gjorde ett försök till mosaik Tifo en månad tidigare mot Bulgarien men folk ville hellre kasta pappersflygplan än skapa tifo, därav fanns det inte så mycket att lägga upp bilder på.

 

 

Jag vill engagera mig i Camp Sweden. Hur gör jag?

Camp Sweden behöver ständigt folk som kan hjälpa till att utveckla föreningen. Du lägger ner precis så mycket tid som du själv vill och det finns flera olika områden som du kan hjälpa till med.

Till exempel behöver vi alltid hjälp med tifo-verksamheten, hemsidan, marknadsföring, media, camp-organisation, resor och transporter. Om du vill engagera dig inom Camp Sweden inom något av ovanstående områden eller något annat, skicka iväg ett mail med lite information om dig själv, samt vad du vill hjälpa till med här.

Säljer Camp Sweden biljetter? Förtur till biljetter?

Camp Sweden säljer inga biljetter till landslagets matcher. Samtliga biljetter förmedlas genom SvFF, UEFA, FIFA eller respektive lands fotbollsförbund.

Medlemskap i Camp Sweden ger heller ingen förtur till biljettköp.
För att ha större chans att få biljetter till stormatcher och mästerskap med landslaget krävs ett separat medlemskap i SvFF:s Fotbollssupporter.se, klicka här för att komma dit. Till varje match har SvFF:s supporterklubb ett antal biljetter till försäljning, endast till medlemmar. Till varje match som en av deras medlemmar köper dessa biljetter får den poäng, poäng som sedan ger medlemmen större chans att få biljetter i en utlottning. Till vissa matcher har Camp Sweden fått ett antal biljetter på Råsundas norra läktare. Om detta skulle bli aktuellt i framtiden kommer detta att aviseras på hemsidan och i forumet. Detta är ingenting som gäller på andra arenor är Råsunda.

Vad är Camp Sweden?

Camp Sweden är ett initiativ av fotbollsälskare för att stötta det svenska landslaget i fotboll samt bygga en supporter- och läktarkultur kring landslaget.

Vår målsättning är att stötta det svenska landslaget i fotboll hemma såväl som på bortaplan. Vi jobbar för att underlätta för svenska supportrar att samlas före och under landskamperna för att mobilisera detta stöd. Vårt fokus ligger på kvalen och de stora mästerskapen men vi kommer även att finnas på träningsmatcherna.

Vart går tifopengarna?

Alla tifopengar går oavkortat till Camp Swedens tifo-verksamhet. Detta gäller inbetalningar via kontot och vid insamlingar i samband med matcher. 

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in och gå in under "My Profile" som finns i mitten av sidan när du är inne i sidans forum. 


Välj "Edit" –> "Update Your Profile" –> Ändra flik till "Contact Info" och sedan finns där fält för lösenord.

Jag får aldrig något bekräftelsemail.

Om du inte har fått något mail inom några timmar efter att du registrerat dig bör du kolla din skräppost-mapp.
Om mailet inte heller ligger där, var vänlig kontakta oss här!

Underkategorier

© 2013 CampSweden.se    |    Vi står upp för Sverige!    |    Kontakta oss här »
Producerad av Webbyrån Teveo